Wij zijn WebAlly

Created with getavataaars.com

Robbin

Met mijn jaren aan WordPress ervaring ken ik het als de binnenkant van mijn broekzak. We ontwikkelen nu ons eigen toegankelijke WordPress thema (Fora11y) waarmee iedereen een toegankelijke website kan bouwen. Klik met de standaard WordPress Gutenberg blokken je eigen toegankelijke website in elkaar ๐Ÿ™‚

Created with getavataaars.com

Ruud

Mijn passie voor programmeren ligt bij de webdevelopment. Het schrijven van slimme code die zich vormt naar een webpagina zonder veel dingen dubbel te doen heeft mij geรฏnspireerd om mij te verdiepen in reactive development. Nu in combinatie met WordPress probeer ik dit te vertalen naar component en thema ontwikkeling waarbij de gebruiker zelf maximale controle heeft over de inhoud waarbij de achterliggende code geborgd blijft. Dit gaat ook goed samen met het ontwikkelen van toegankelijke code waarbij deze borging essentieel is.

Created with getavataaars.com

Hidde

Als full stack webdeveloper houd ik van variatie in mijn werkzaamheden. Van het nadenken en programmeren van complexe logica tot het bouwen van pixel perfecte front-end, dit vind ik allemaal erg leuk. Ik ben in mijn element als ik de variatie kan opzoeken en niet teveel hetzelfde moet doen.

Created with getavataaars.com

Justin

Naast mijn studie Informatica werk ik aan het toegankelijke WordPress thema en pas ik direct geleerde theorieรซn in de praktijk toe.

Wij worden geholpen door

Created with getavataaars.com

Niek

Niek is auditeur bij WCAG.nl en ondersteunt ons in de toetsing van de toegankelijkheid van onze website en het WordPress thema Fora11y

Auditeur WCAG.nl

Created with getavataaars.com

Ada

Ada is auditeur bij WCAG.nl en ondersteunt ons in de toetsing van de toegankelijkheid van onze website en het WordPress thema Fora11y

Auditeur WCAG.nl

Created with getavataaars.com

Sharon

Sharon ondersteunt ons in de dagelijkse klant ondersteuning, bel je ons? Grote kans dat Sharon je verder helpt ๐Ÿ™‚

Helpdesk

Created with getavataaars.com

Mirjam

Mirjam ondersteunt ons in de dagelijkse klant ondersteuning, bel je ons? Grote kans dat Mirjam je verder helpt ๐Ÿ™‚

Helpdesk

Created with getavataaars.com

Thijs

Thijs is onze server leverancier vanuit puikhosting.nl. Wij maken je website toegankelijk. Thijs zorgt er voor dat deze op een veilige plek is opgeslagen en snel kan worden geladen!

puikhosting.nl

Created with getavataaars.com

Rolf

Rolf is een echte startup generator. Als energieke aanjager is hij sterk in de fases van idee, naar concept, start-up en grown-up. Hij is nieuwsgierig, leergierig en geef veel energie. Rolf is mede-eigenaar van WebAlly en sparringspartner van Robbin. Als het druk is, springt hij bij als sales-, account- of marketingmanager. En met zijn 4 andere bedrijven is de algemene bedrijfsvoering hem ook niet vreemd. Eigenlijk is Rolf ons manusje van alles als we dat nodig hebben.