Wij zijn WebAlly

Leuk om kennis te maken!

Groep van vier mensen mensen die juichen en er is confetti

Image by pressfoto on Freepik

Ruud

Full-stack developer

Mijn passie voor programmeren ligt bij de webdevelopment. Het schrijven van slimme code die zich vormt naar een webpagina zonder veel dingen dubbel te doen heeft mij geïnspireerd om mij te verdiepen in reactive development. Nu in combinatie met WordPress probeer ik dit te vertalen naar component en thema ontwikkeling waarbij de gebruiker zelf maximale controle heeft over de inhoud waarbij de achterliggende code geborgd blijft. Dit gaat ook goed samen met het ontwikkelen van toegankelijke code waarbij deze borging essentieel is.

profielfoto van Ruud

Justin

Back-end developer

Naast mijn studie Informatica werk ik aan het toegankelijke WordPress thema en pas ik direct geleerde theorieën in de praktijk toe.

Het liefst werk ik aan uitdagende back-end vraagstukken waarin ik kan pionieren met nieuwe technieken!

profielfoto van Justin

Guido

Junior Webdeveloper

Tijdens mijn eindstage leer ik alle technieken voor het maken van websites in WordPress en toegankelijk houden hiervan.

Robbin

Mede-eigenaar

Met mijn jaren aan WordPress ervaring ken ik het als de binnenkant van mijn broekzak. We ontwikkelen nu ons eigen toegankelijke WordPress thema (Fora11y) waarmee iedereen een toegankelijke website kan bouwen. Klik met de standaard WordPress Gutenberg blokken je eigen toegankelijke website in elkaar 🙂

profielfoto van Robbin

Wij worden ondersteund door:

Hidde

Full-stack developer

Als full stack webdeveloper houd ik van variatie in mijn werkzaamheden. Van het nadenken en programmeren van complexe logica tot het bouwen van pixel perfecte front-end, dit vind ik allemaal erg leuk. Ik ben in mijn element als ik de variatie kan opzoeken en niet teveel hetzelfde moet doen.

profielfoto van Hidde

Niek

Auditeur wcag.nl

Niek is auditeur bij WCAG.nl en ondersteunt ons in de toetsing van de toegankelijkheid van onze website en het WordPress thema Fora11y.

Meer informatie op wcag.nl.

profielfoto van Niek

Ada

Auditeur wcag.nl

Ada is auditeur bij WCAG.nl en ondersteunt ons in de toetsing van de toegankelijkheid van onze websites en het WordPress thema Fora11y.

Meer informatie op wcag.nl.

Sharon

Webdeveloper

Sharon ondersteunt ons bij het bouwen van (demo)websites voor klanten. Daarnaast werkt ze ook op de helpdesk en helpt ze jou als je een vraag hebt over je website of webtoegankelijkheid!

profielfoto van Sharon

Mirjam

Helpdesk

Mirjam ondersteunt ons in de dagelijkse klant ondersteuning. Bel, mail of WhatsApp je ons? Grote kans dat Mirjam je verder helpt 🙂

profielfoto van Mirjam

Kjeld

UX-designer

profielfoto van Kjeld

Thijs

Puik hosting

Thijs is onze server leverancier vanuit puikhosting.nl. Wij maken je website toegankelijk. Thijs zorgt er voor dat deze op een veilige plek is opgeslagen en snel kan worden geladen!

Meer informatie op puikhosting.nl.

Rolf

Concept ontwikkelaar

Rolf is een echte startup generator. Als energieke aanjager is hij sterk in de fases van idee, naar concept, start-up en grown-up. Hij is nieuwsgierig, leergierig en geef veel energie. Rolf is mede-eigenaar van WebAlly en sparringspartner van Robbin. Als het druk is, springt hij bij als sales-, account- of marketingmanager. En met zijn 4 andere bedrijven is de algemene bedrijfsvoering hem ook niet vreemd. Eigenlijk is Rolf ons manusje van alles als we dat nodig hebben.

profielfoto van Rolf