Toegankelijke websites voor de overheid

Voor diverse overheidsinstanties maken we toegankelijke websites.

Mede in Zutphen

Mede In Zutphen maakt sociale projecten en hun wensenlijsten beter zichtbaar. Zo kunnen geïnteresseerde bedrijven, vrijwilligers of financiers projecten eenvoudig ondersteunen met menskracht (kennis of handjes), materiaal (fysieke spullen, grondstoffen of materialen) of middelen (financiële ondersteuning).

Wij hebben de website gebouwd en een projecten module op maat ontwikkeld voor het registreren van projecten en bijbehorende wensen.

Prime Access Consulting, Inc.

Het Coyote project is een oplossing om de alt teksten voor je afbeeldingen door je hele website heen op een centrale plek te beheren. De vraag is ontstaan vanuit diverse musea in Amerika die duizenden afbeeldingen over honderden pagina’s hebben staan. Vaak staat bij WordPress de alt tekst vast in de content van de pagina en moet je elke specifieke pagina aanpassen om de alt tekst bij te werken. Via het Coyote project kun je alle alt teksten op afstand (laten) beheren zodat je zeker weet dat alle alt teksten goed worden weergegeven na een aanpassing.

Wij hebben geholpen bij de ontwikkeling van de tweede versie van de plugin.

Meedoen platform

Via het Meedoen platform kunnen gezinnen met een inkomen tot netto 120% van de bijstandsnorm deelnemen aan diverse activiteiten en gebruik maken van een ruim aanbod van producten in de eigen gemeente. De platformen bieden een totaaloplossing voor gemeenten voor het aanmelden van inwoners tot en met ondersteuning bij het afhandelen en uitbetalen van deelnemende aanbieders.

Wij zijn de grondleggers van dit systeem en onderhouden deze. Hierbij kun je denken aan maatwerk aanpassingen voor nieuwe regelingen (zoals bijvoorbeeld de energietoeslag) maar verzorgen ook het onderhoud voor de toetsing op toegankelijkheid. Momenteel onderhouden we voor zes gemeenten het Meedoen platform (dit doen wij nu in opdracht van BS&F). We hebben deze voorheen ook ondersteund voor de gemeente Doetinchem (Meedoenarrangement).

Mantelzorg community

We zijn ooit gestart met het opzetten van een lokale webwinkel voor mantelzorgers waar mantelzorgers de vaak genoemde ‘mantelzorgwaardering’ vanuit hun gemeente konden besteden. Dit is uitgegroeid naar een groter platform waar mantelzorgers met elkaar kunnen verbinden en kennis en ervaring kunnen delen.

Voor dit platform hebben we een toegankelijke integratie gemaakt voor bbPress, Buddypress en WooCommerce in WordPress. Daarnaast een maatwerk ontwikkeling voor de gehele bestel afhandeling voor betalingen aan aanbieders. We onderhouden dit systeem voor de gemeente Assen (dit doen wij nu in opdracht van BS&F). We hebben dit voorheen ook uitgevoerd voor de gemeenten Enschede (Mantelzorg 053), gemeente Berkelland (Mantelzorgwaardering Berkelland) en gemeente Doetinchem (Mantelzorgwaardering Doetinchem)

Gemeente Vijfheerenlanden

Helsdingen Sport en Cultuur is dé ontmoetingsplek van de gemeente Vijfheerenlanden op sportief en cultureel gebied. U kunt bij ons zwemmen, sporten, vergaderen, voorstellingen bezoeken of genieten van een hapje en een drankje in onze bar De Vijf Heeren. Helsdingen Sport en Cultuur, een verrassende en veelzijdige accommodatie met talloze mogelijkheden.

De website is gebouwd in ons toegankelijke WordPress thema Fora11y.